Fasadmålning

Låt ett måleriföretag utföra fasadmålningen

Fasadmålning är ett stort och omfattande projekt som kräver kunskap och erfarenhet. Behöver du hjälp med fasadmålning i Jämtland och Härjedalen är det till oss på KM Måleri du ska vända dig. Vi kan göra hela jobbet åt dig från kalkyl och planering till ett slutfört arbete.

KM Måleri har en lång och gedigen erfarenhet av att utföra fasadmålning oavsett om det handlar om en enplansvilla, hyreshus eller andra fastigheter.

Fasadmålning höjer utseendet och hållbarhet

Husfasaden utsätts under åren för mycket slitage från väder och vind. Det medför att med tiden får fastigheten inte bara ett slitet utseende utan riskerar även skador och ökade kostnader.

Fasadmålning är en investering inför framtiden eftersom att arbetet skapar goda förutsättningar för långsiktig funktionalitet och skyddar fastigheten. Anlitar du oss på KM Måleri höjer vi inte bara huset utseende utan även dess hållbarhet och värde.

Vi utför fasadmålning som:

  • målning av puts-, trä- och plåtfasader
  • fönstermålning

Egna byggställningar

När vi utför fasadmålning använder vi oss av byggställningar för att skapa en trygg och säker arbetsplats för vår personal. Vi har tillgång till egna byggställningar som vi kan erbjuda men vid vissa arbeten kan det behöva hyras in andra ställningar.

6 skäl till att välja KM Måleri
  • Allt blir rätt från början. Vi slarvar inte med grundarbetet och planerar alltid varje uppdrag noggrant.
  • Erfarenhet och expertis. Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt.
  • Du är i trygga händer. När du anlitar oss vet du att yrkeskunnig personal utför arbetet vilket gör att du kan känna dig trygg från början till slut.
  • Innehar alla viktiga certifieringar. KM Måleri har alla certifieringar och behörigheter som krävs för att utföra totalentreprenad.
  • Nyttja ROT-avdraget. Med ROT-avdraget blir det ekonomiskt fördelaktigt att låta oss utföra arbetet. Vi tar hand om avdraget.
  • Egna ställningar. Vi har egna byggställningar som vi kan erbjuda vid vissa arbeten. Det innebär att vi inte behöver hyra ställningar externt och kan jobba såväl snabbt som kostnadseffektivt med hög säkerhet.
Ring oss 070-322 97 41 eller 070-363 19 93

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Få en kostnadsfri offert när du kontaktar oss