Målning & tapetsering

Ta hjälp av ett måleriföretag vid målning och tapetsering

Planerar du att renovera eller har du en nyproduktion som behöver invändig målning eller tapetsering? Våra rutinerade och professionella målare kan hjälpa dig oavsett projektets storlek. När du väljer att anlita en målerifirma är det en investering som kan garantera dig ett optimalt och långvarigt slutresultat.

KM Måleri har sitt säte i Östersund men är verksamma i hela Jämtland och Härjedalen. Vi kan hjälpa dig genom hela projektet från början till slut. Vi gör alltid en detaljerad kalkyl för varje projekt för att vårt arbete i varje del ska utföras med precision.

Målare att lita på med dina önskemål och behov i fokus

Vi arbetar alltid med dina önskemål och behov i fokus i kombination med vår expertis. Vår ambition ligger i att resultatet blir som du förväntar dig – om inte bättre. Av den anledningen är vi högst angelägna om att hitta den bästa lösningen för att uppfylla just dina önskemål.

Under arbetets gång ger vi dig gärna tips och råd i syfte att göra målningen eller tapetseringen så perfekt som möjligt. Kvalité är en självklarhet, oavsett var eller hur vi utför arbetet och därför jobbar vi enbart med kvalitetsprodukter.

6 skäl till att välja KM Måleri
  • Allt blir rätt från början. Vi slarvar inte med grundarbetet och planerar alltid varje uppdrag noggrant.
  • Erfarenhet och expertis. Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt.
  • Du är i trygga händer. När du anlitar oss vet du att yrkeskunnig personal utför arbetet vilket gör att du kan känna dig trygg från början till slut.
  • Innehar alla viktiga certifieringar. KM Måleri har alla certifieringar och behörigheter som krävs för att utföra totalentreprenad.
  • Nyttja ROT-avdraget. Med ROT-avdraget blir det ekonomiskt fördelaktigt att låta oss utföra arbetet. Vi tar hand om avdraget.
  • Egna ställningar. Vi har egna byggställningar som vi kan erbjuda vid vissa arbeten. Det innebär att vi inte behöver hyra ställningar externt och kan jobba såväl snabbt som kostnadseffektivt med hög säkerhet.
Ring oss 070-322 97 41 eller 070-363 19 93

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Få en kostnadsfri offert när du kontaktar oss