Takmålning

Dags att byta yttertak? Takmålning kan vara lösningen!

Börjar yttertaket bli slitet av tidens tand? Innan du bestämmer dig för att byta ut taket har du funderat på takmålning? Genom att måla taket kan du förnya utseendet och ge nytt liv i ditt befintliga tak. Det bästa av allt är att det är mycket billigare än ett takbyte!

Vi på KM Måleri har lång erfarenhet av att utföra takmålning på olika slags fastigheter. Vi har genom åren förlängt livet på tak på allt från klassiska kulturmärkta objekt till moderna villor i hela Jämtland och Härjedalen.

Takmålning av betongpannor och plåttak

Det förekommer att yttertak byts ut trots att det inte är något fel på taket. I många fall skulle takmålning istället kunna vara lösningen. Oavsett om du har betongpannor eller ett plåttak så går det lika bra att måla det. Det är viktigt att det först tvättas på rätt sätt för att sedan förseglas. Våra experter har lång erfarenhet av att behandla olika typer av tak och tar hand om hela processen.

Boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert

För att kunna fastslå mer exakta åtgärder som ditt tak behöver, så är en konsultation nödvändigt. Boka in ett kostnadsfritt hembesök så tar vi en närmare titt på taket och återkommer med en kostnadsfri offert.

6 skäl till att välja KM Måleri
  • Allt blir rätt från början. Vi slarvar inte med grundarbetet och planerar alltid varje uppdrag noggrant.
  • Erfarenhet och expertis. Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt.
  • Du är i trygga händer. När du anlitar oss vet du att yrkeskunnig personal utför arbetet vilket gör att du kan känna dig trygg från början till slut.
  • Innehar alla viktiga certifieringar. KM Måleri har alla certifieringar och behörigheter som krävs för att utföra totalentreprenad.
  • Nyttja ROT-avdraget. Med ROT-avdraget blir det ekonomiskt fördelaktigt att låta oss utföra arbetet. Vi tar hand om avdraget.
  • Egna ställningar. Vi har egna byggställningar som vi kan erbjuda vid vissa arbeten. Det innebär att vi inte behöver hyra ställningar externt och kan jobba såväl snabbt som kostnadseffektivt med hög säkerhet.
Ring oss 070-322 97 41 eller 070-363 19 93

Kom i kontakt med oss

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Få en kostnadsfri offert när du kontaktar oss